У Херсоні військові РФ атакували з дрона маршрутку
У Херсоні військові РФ атакували з дрона маршрутку

У Херсоні військові РФ атакували з дрона маршрутку

У Херсоні російські військові скинули з дрона вибухівку на маршрутку, що стояла на кінцевій зупинці, незначні травми отримав водій.

Про це у Телеграмі написав начальник Херсонської МВА Роман Мрочко, який оприлюднив відповідні світлини, передає Укрінформ.

«Сьогодні під час стоянки на кінцевій зупинці у Дніпровському районі міста була атакована 38-ма маршрутка. Ворог скинув на громадський транспорт вибухівку з дрона», - йдеться у повідомленні.

У Херсоні військові РФ атакували з дрона маршрутку - Фото 1

Як зазначається, за щасливим збігом обставин всередині автобуса пасажирів не було. Незначні травми отримав водій. Він сам звернувся до медиків.

У Херсоні військові РФ атакували з дрона маршрутку - Фото 2

Також МВА інформує, що через загострення безпекової ситуації і збільшення кількості обстрілів у Дніпровському районі міста тимчасово скорочені 5-й і 17-й маршрути, які обслуговує комунальне підприємство «Херсонкомунтранссервіс», та 38-й, пасажирські перевезення на якому здійснює приватне підприємство. Наразі вони обмежені площею Чорновола.

Як повідомляв Укрінформ, у Херсоні показали відеодокази чергових воєнних злочинів російської армії - російські дрони «полюють» на цивільних.

Фото: /t.me/roman_mrochko

Теги по теме
Обстрел Херсон
Источник материала
loader
loader