"Армія бідних і знедолених": що чекає на росіян у котлі біля річки Сейм
"Армія бідних і знедолених": що чекає на росіян у котлі біля річки Сейм

"Армія бідних і знедолених": що чекає на росіян у котлі біля річки Сейм

Російський публіцист, громадський діяч й опозиціонер Ростислав Мурзагулов розповів 24 Каналу, що за Курщину в Росії відповідає колишній охоронець Путіна, який навіть зашнуровував очільнику Кремля чобітки, Дюмін.

Відповідальність ФСБ

Мурзагулов зазначив, що Дюміна бояться всі люди в погонах. Путін же чітко дав зрозуміти, що йому на Курщину плювати, головне для нього – Донбас. СОУ утворили для російських бійців котел біля річки Сейм, але не поспішають його використовувати.

ЗСУ дуже бережуть життя своїх солдатів і вони намагаються мінімізувати жертви серед мирного населення. Там є російські війська у великій кількості, і якщо почати грати в танковий біатлон, то загине багато своїх і зачепить багато цивільних,
– зауважив російський публіцист.

Росіяни здадуться в полон

За словами громадського діяча, в російській армії немає патріотичного настрою. Це армія бідних і знедолених. Коли в них закінчиться провіант, вони здадуться в полон. Вони бачили, в яких умовах живуть російські полонені й уже не вірять розповідям пропаганди.

"Коли вони зрозуміють, що єдиний варіант – це поїхати в українську в'язницю та підлатати свої рани, вони обов'язково ним скористаються. Вони знають, що їх там не розстріляють, їх обміняють або дадуть можливість залишитись в Україні", – наголосив російський опозиціонер.

Теги по теме
ФСБ
Источник материала
loader
loader