GEREGA та Golubenko презентували дуетний трек “Одинокі поверхи”
GEREGA та Golubenko презентували дуетний трек “Одинокі поверхи”

GEREGA та Golubenko презентували дуетний трек “Одинокі поверхи”

Відверта GEREGA та романтичний Golubenko презентують спільну композицію “Одинокі поверхи”. Це перша дуетна робота виконавців, присвячена завершенню стосунків, у яких кожний з повагою ставиться одне до одного.

За інформацією прес-релізу, у пісні метафорично описано, скільки стін та будівель пам’ятають події, що відбулися. Побачення, слова кохання, сльози, відчай — цим усім сповнені наші будинки. Вони наче кам’яні джунглі бережуть ці спомини. Автором пісні виступив Golubenko.

“Я люблю легкі, вайбові та стильні пісні, проте з певною історією. “Одинокі поверхи” — саме такий трек. Він про щирість, про відверту розмову, якої часто парам, що вирішили завершити свої стосунки, не вистачає. Коли я вперше почула демку, надіслану Давидом, то одразу зрозуміла, що цю історію я хочу заспівати. Вони про те, що відчувають мільйони”, — прокоментувала GEREGA.

Основною фішкою відеороботи на пісню “Одинокі поверхи” стало те, що виконавці матеріалізували цю музичну історію. Вони залишили на стіні стріт-арт на пам’ять про свою співпрацю, що стала гарним елементом кліпу.

“Думаю вже один рядок “Одинокі поверхи знають більше за нас” багато про що говорить. Ця пісня писалася дуже швидко та просто, я її створив майже за один день. Робота на студії разом з GEREGA була дуже легкою та комфортною. Не дивлячись на те, що це була перша співпраця, ми були задоволені процесом роботи та результат говорить про це”, — Golubenko.

Источник материала
loader
loader