Skoda показала дизайн доступного компактного електрокроса Elroq
Skoda показала дизайн доступного компактного електрокроса Elroq

Skoda показала дизайн доступного компактного електрокроса Elroq

Чеська компанія Skoda продовжує підігрівати інтерес до свого нового компактного електрокросу Elroq і представила кілька ескізів його вигляду. В ієрархії бренду новинка займе місце на сходинку нижче за електричний Enyaq і буде альтернативою моделі Karoq з традиційними ДВС.

Як завжди, ескізи досить перебільшені, але раніше Skoda показувала фотографії закамуфльованого прототипу, що розкривають справжні пропорції. Elroq отримає розділені фари з технологією Matrix LED, тонкі повітрозабірники в передньому бампері і буде оснащений 19 або 20-дюймовими легкосплавними дисками. Профіль новинки має схожість з більшим Enyaq. Для моделі підготували унікальний відтінок Timiano Green у поєднанні із темним декором Unique Dark Chrome.

Skoda показала дизайн доступного компактного електрокроса Elroq - Фото 1

Інтер’єр буде виконаний з екологічно чистих матеріалів, включаючи перероблену тканину, Recytitan (виготовлений із 78% переробленого ПЕТ) та Technofil (поліестер та перероблені нитки Econyl). Покупці зможуть вибрати між чотирма темами інтер’єру – Loft, Lodge, Suite та Studio. Крім цього, Elroq буде оснащений сучасною цифровою панеллю приладів та новітніми технологіями VW Group. Також серед переваг новинки – просторий п’ятимісний салон і багажне відділення на 470 л.

Skoda показала дизайн доступного компактного електрокроса Elroq - Фото 2

Модель використовує платформу MEB і буде доступна з акумуляторними батареями місткістю 55, 63 та 82 кВт-год, пропонуючи запас ходу WLTP до 560 км. Живлення надходитиме від одного мотора, встановленого ззаду, або двох електродвигунів. Elroq із заднім приводом видаватиме 125 кВт/170 к.с. або 210 кВт/285 к.с., а версія з повним приводом отримає у своє розпорядження 220 кВт/299 к.с. потужності.

Повністю електричний кросовер дебютує у жовтні на автошоу у Парижі.

Источник материала
loader
loader