“Ендорфін”: YAKTAK дивує слухачів новою піснею та кліпом
“Ендорфін”: YAKTAK дивує слухачів новою піснею та кліпом

“Ендорфін”: YAKTAK дивує слухачів новою піснею та кліпом

Український виконавець YAKTAK презентує свій новий трек “Ендорфін”. Сингл передає відчуття, знайоме кожному: той особливий «вайб закоханості», коли поруч з тією єдиною людиною рівень ендорфіну «зашкалює вище всіх дахів».

Співак розповідає про свою пісню так. Кохання постійно нагадує про себе, незалежно від часу чи обставин. В кожному погляді, кожному кроці головний герой бачить її образ, що лише підсилює бажання бути ближче. Ця особлива дівчина має неймовірний вплив, вона немов джерело ендорфінів, які роблять його життя яскравішим. Її обійми, усмішка і присутність здатні підняти настрій і відігнати всі негаразди. Кохання стає своєрідними ліками від повсякденних проблем, яке зцілює душевні рани і дарує відчуття гармонії. Кожна мить, проведена разом, зменшує тягар турбот, приносить внутрішній спокій і відчуття захищеності. Він відчуває, що без неї життя було б неповним.

«»Ендорфін» — це про вайб закоханості та натхнення. «В кожній думці, в кожній демці» я так часто бачу її імʼя. Надіюсь трек нагадає багатьом про ці неймовірні емоції і почуття”, — коментує YAKTAK

Источник материала
loader
loader