Смачні коктейлі з улюбленими інгредієнтами
Смачні коктейлі з улюбленими інгредієнтами

Смачні коктейлі з улюбленими інгредієнтами

Коли з'являється час на відпочинок, тому що не потрібно збиратися на роботу або поспішати у справах, хочеться присвятити час собі або зустрітися для посиденьок з близькими людьми, доповнюючи цю атмосферу особливим напоєм. Знайдеться не багато людей, які не чули або хоча б один раз не пробували горілку.  Саме цей алкогольний напій найчастіше можна зустріти на гуляннях з будь-якого приводу.  Коли йдеться про класичний смак, ми часто згадуємо всесвітньо відомий український бренд Nemiroff.  Для створення більш незвичних поєднань однозначно підійде Nemiroff з перцем.

Особливості смаку горілки для коктейлів

Nemiroff коктейлі - це завжди вдале рішення для вашого вечора. По-перше, цей напій сам по собі має досить тонкий смак.  Є люди, які вважають, що горілка не має смаку зовсім, є й інші, які відзначають солодкий, солоний, кислий або навіть гіркий післясмак.  При описі чуттєвої оцінки головне - смак.  Смак складається на 90% з етанолу, на 5% зі смаку та на 5% з післясмаку.  

Горілка безперечно може демонструвати слабкий аромат основи дистиляції:

  • пшениця;
  • кукурудза;
  • виноград;
  • картопля;
  • цукровий очерет.

Всі ці основи можуть мати різний запах, але мають технічно однаковий смак.  У багатьох різновидів горілки немає смаку, але більшість має виразний аромат, крім різкості самого етанолу.

Коктейлі з горілкою Nemiroff: особливості поєднання

Для складання коктейлів на основі горілки можна використовувати безліч компонентів.  Серед комбінацій, що найчастіше зустрічаються - горілка, змішана зі спрайтом або апельсиновим соком, або ж солодкуватим томатним соком.  Ви можете взяти будь-який сік, більшість безалкогольних напоїв і змішати їх із горілкою.  І, звичайно, можна пити її у чистому вигляді, обравши одну з класичних закусок.

Для прихильників більш консервативного підходу можна запропонувати коктейль, в якому змішана горілка, газована вода та кілька крапель свіжого лимонного соку.  Або класичний мартіні з горілкою.  Для тих, хто хоче скуштувати цей алкогольний напій вперше, найкраще підійде тандем із апельсиновим соком.

Якщо ви готові до експериментів і добре сприймаєте алкоголь, можна змішати його з винами (з сухим білим та підлозі солодким вермутом).  Тим, хто справді любить екстремальні поєднання - горілка та маринований сік.  Ви також можете спробувати змішати горілку з улюбленим безалкогольним напоєм, і швидше за все результат вам сподобається.  Це перевага горілки.

Переходьте на сайт https://nemiroff.vodka/, щоб обрати найкращі складові для смачного коктейлю.

Источник материала
loader
loader