Ілон Маск запропонував Тейлор Свіфт народити дитину після її підтримки Харріс
Ілон Маск запропонував Тейлор Свіфт народити дитину після її підтримки Харріс

Ілон Маск запропонував Тейлор Свіфт народити дитину після її підтримки Харріс

Шанувальники співачки захистили її від грубого мільярдера.

Мільярдер Ілона Маск, який потрапив до списку потенційних трильйонерів , відповів на своїй платформі Х співачці Тейлор Свіфт щодо її підтримки Камали Харріс. Маск зробив це у своєму стилі – нахабно та іронічно і отримав шквал критики з боку Swifties. Люкс розповідає подробиці.

Як відомо, після дебатів Тейлор Свіф написала величезний пост, в якій висловила свою підтримку Камалі Харріс, яка претендує на пост президента США. Своє повідомлення Свіфт підписала так: "Тейлор Свіфт. Бездітна жінка-кошатниця". Це було посилання на заяву, яку три роки тому зробив напарник Дональда Трампа Джей Ді Венс про те, що Америкою керує "купка бездітних жінок-кошатниць". Він також назвав їх "нещасними" та такими, що "не мають прямого відношення до Америки".

У своєму профілі на Х Ілон Маск написав звернення до Свіфта після її посту: "Добре, Тейлор... ти перемогла... я подарую тобі дитину і охоронятиму твоїх котів ціною свого життя".

image24141111.webp (14 KB)

Ця фраза дуже не сподобалася шанувальникам Свіфту, які називають себе Swifties. Вони кажуть, що це була одна з найжорстокіших фраз, які колись казав Маск. Ось кілька коментарів:

  • "Це те, що ви пишете, коли у вас 197 мільйонів передплатників? Харріс сьогодні виграла дебати, і тепер ви хочете подарувати дитину Тейлор Свіфт, яка не має до вас жодного інтересу. Це щось на кшталт домінування альфа-самця, щоб відчути себе сильним та мужнім? Це працює?";
  • "Чи правильно я розумію, що ви пропонуєте мати дитину з Тейлор Свіфт?";
  • "Чи куплять тепер фанати Тейлор Свіфт Tesla?";
  • "Як грубо! Без сумніву, ця планета все ще бореться за гідне співіснування. Навіть через століття жіноче тіло залишається головною мішенню, коли її думка/голос торкається чоловічого его".

Источник материала
loader
loader