Перша леді Франції Бріжит Макрон зіграла роль у відомому серіалі від Netflix
Перша леді Франції Бріжит Макрон зіграла роль у відомому серіалі від Netflix

Перша леді Франції Бріжит Макрон зіграла роль у відомому серіалі від Netflix

Перша леді Франції Бріжит Макрон зіграла роль у відомому серіалі від Netflix «Емілі в Парижі». Про це повідомляє The Guardian.

Як зазначається, дружина президента з'явиться у нових епізодах четвертого сезону картини. Творці стрічки обіцяють, що пані Макрон здивує глядачів.

Перша леді Франції Бріжит Макрон зіграла роль у відомому серіалі від Netflix фото 1

71-річна Макрон зіграє у серіалі саму себе. Вона постане перед глядачами в одній з серій. Ба більше, дружина французького лідера з'явиться на екранах у власному одязі, «без жодних особливих побажань» від серіалу, який відомий стильними образами.

Сценарист Даррен Стар вважає, що у Макрон «є талант» і вона здивує шанувальників акторською грою. Лілі Колінз, яка грає у серіалі Емілі, розповіла, що поява Бріжит в епізодичній ролі готувалося майже два роки.

Перша леді Франції Бріжит Макрон зіграла роль у відомому серіалі від Netflix фото 2

«Ідея прийшла до нас, коли ми з Дарреном Стар зустрілися з нею в Єлисейському палаці в грудні 2022 року. Вона – велика шанувальниця шоу і з великим гумором сприйняла згадку про неї в першому сезоні. Зйомки з нею були для мене честю і справжньою радістю», – поділилася акторка.

«Емілі в Парижі» – це популярний американський комедійно-драматичний телесеріал, який вийшов на платформі Netflix у 2020 році. Картина Стара, відомого також за серіалами «Секс і місто» та «Мелроуз Плейс», швидко здобула популярність у всьому світі. 

 

До слова, це вже вдруге, коли Макрон бере участь у кінозйомках та грає саму себе. У 2018 році вона знялася у серіалі «Вісті».

Раніше повідомлялося, що французька кінокомпанія Gaumont заявила про початок роботи над новим серіалом під назвою «Бріджит, вільна жінка», який розкриє «романтичний шлях першої леді» Франції – Бріжит Макрон, дружини президента країни. 

Наразі інформація про формат серіалу, чи буде він документальним, чи художнім, залишається невідомою. Однак компанія вже розпочала написання сценарію, і передбачено, що серіал буде складатися з 6 епізодів по 45 хвилин кожен.

До слова, довгий час у мережі ходили чутки, що Бріжит Макрон є трансгендерною жінкою на ім'я Жан-Мішель Троньє, тому вона не могла виносити та народити трьох дітей. Новини були настільки неприємні, що дружина президента Франції подала до суду на пліткарів. Та виграла його. 

Источник материала
loader
loader