Поліція знайшла “жартівника”, що підірвав страйкбольну гранату в Києві
Поліція знайшла “жартівника”, що підірвав страйкбольну гранату в Києві

Поліція знайшла “жартівника”, що підірвав страйкбольну гранату в Києві


Імітаційний боєприпас на спортивному майданчику в Солом’янському районі столиці привів у дію 16-річний юнак.

Страйкбольну гранату на футбольний майданчик у Солом’янському районі кинув 16-річний хлопець. Порушене кримінальне провадження за статтею Хуліганство (ч. 1 ст. 296 ККУ). Про це відділ комунікації поліції Києва на своїй сторінці в Facebook в середу, 11 вересня.

Правоохоронці повідомили про вибух на стадіоні в Солом’янському районів, що стався у вівторок, 10 вересня, близько 19:30.

“Поліцейські встановили, що спрацювала страйкбольна граната. На щастя обійшлось без травмованих, до медиків звернувся 17-річний хлопець із гострою реакцією на стрес.

Поліція провела першочергові розшукові дії, опитали свідків та встановили, що до вчинення правопорушення причетний 16-річний підліток, який проживає неподалік”, – ідеться в повідомленні.

Правоохоронці з’ясували, що юнак, перебуваючи на спортивному майданчику серед значного скупчення дітей, привів у дію імітаційний боєприпас, який придбав місяць тому. Свої дії парубок пояснив тим, що хотів пожартувати та налякати присутніх.

Тепер з хлопцем та його батьками спілкуються правоохоронці, порушено кримінальне провадження за статтею Хуліганство, що передбачає до п’яти років обмеження волі.

Як ми вже писали, в Києві ввечері 10 вересня вибухнула страйкбольна граната на території стадіону, де перебували підлітки.

Раніше на Полтавщині поліцейські затримали чоловіка, який кинув гранату біля п’ятиповерхового будинку. 



Теги по теме
Киев полиция
Источник материала
loader
loader