Renault розширила сімейство Rafale новою потужною версією
Renault розширила сімейство Rafale новою потужною версією

Renault розширила сімейство Rafale новою потужною версією

Французька компанія Renault розширила сімейство Rafale новою потужною версією E-Tech 4WD. Гібрид PHEV має у своєму арсеналі 300 “конячок”.

Renault розширила сімейство Rafale новою потужною версією - Фото 1

Флагман бренду оснащений новою гібридною силовою установкою, що підключається, і отримав передові технології, такі як управління чотирма колесами, повний привід і нова інтелектуальна самокерована система підвіски в топовій комплектації ательє Alpine – забезпечує надійне зчеплення з дорогою і динамічне водіння, розроблене за підтримки експертів компанії Alpine.

Renault розширила сімейство Rafale новою потужною версією - Фото 2 Renault розширила сімейство Rafale новою потужною версією - Фото 3

Силовий блок новинки складається з розташованого ззаду електродвигуна потужністю 136 к.с., а також модуля, що знаходиться спереду, з 150-сильного ДВС, 70-сильного електромотора і 34-сильного стартер-генератора HSG. Сумарна потужність силової установки досягає 300 сил, що дозволяє розганяти кросовер до першої “сотні” за 6,4 с. Завдяки гібридному приводу автомобіль демонструє високу економічність та мінімальні шкідливі викиди. Середня витрата палива становить лише 0,7 л/100 км, а за повністю порожньої батареї – 5,8 л/100 км. У цьому запас ходу сягає на електротязі 105 км, а загальний – до 1000 км.

Renault розширила сімейство Rafale новою потужною версією - Фото 4

Впевненість повного приводу поєднується з маневровістю та гнучкістю системи керування всіма колесами 4Control Advanced від Renault, яка одночасно підвищує задоволення від водіння та скорочує радіус повороту Rafale на разючі 1,2 метра. Інженери Alpine Cars розробили ексклюзивні налаштування шасі. Поряд з цим нова активна система підвіски безперервно регулює демпфування відповідно до змінних дорожніх умов.

Renault розширила сімейство Rafale новою потужною версією - Фото 5 Renault розширила сімейство Rafale новою потужною версією - Фото 6

Гібрид Rafale Alpine E-Tech 4WD, що підключається, потужністю 300 к.с. також відрізняється своїм унікальним зовнішнім виглядом із матовим кузовом кольору Satin Summit Blue, спойлером кольору Diamond Black та спеціальними 21-дюймовими чорними легкосплавними дисками «Chicane». Покупцям буде запропонована палітра з 6 кольорів кузова: глянсовими Flame Red, Diamond Black, Shadow Grey та Summit Blue, а також матовими Satin Pearl White та Satin Summit Blue.

Новий гібрид Renault Rafale E-Tech 4WD 300, що підзаряджається, буде доступний в Європі за ціною від 45695 фунтів (54135 євро).

Источник материала
loader
loader