В Одесі перехожі намагалися «відбити» в поліції чоловіка, який тікав від ТЦК
В Одесі перехожі намагалися «відбити» в поліції чоловіка, який тікав від ТЦК

В Одесі перехожі намагалися «відбити» в поліції чоловіка, який тікав від ТЦК

В Одесі 11 вересня поліцейські та працівники ТЦК затримали громадянина на вулиці Сергія Ядова. Під час затримання сталася сутичка з перехожими, які намагалися «відбити» чоловіка.

Про це повідомили в ГУНП Одеської області, передає Укрінформ.

Вранці 11 вересня в соцмережах з'явилося відео, на якому люди конфліктують з правоохоронцями через затримання чоловіка, який зі зв'язаними руками лежить на асфальті. Очевидці стверджують, що попередньо чоловіка побили та він втратив свідомість.

В поліції повідомили, що спільно з представниками ТЦК вони хотіли перевірити у чоловіка військово-облікові документи, але той відмовився їх надати.

В Одесі перехожі намагалися «відбити» в поліції чоловіка, який тікав від ТЦК - Фото 1

«Чоловік почав тікати, впав та пошкодив коліно, а коли його наздогнали – чинив опір правоохоронцям та намагався вдарити їх палицею. У конфлікт втрутилися перехожі, почали заступатися за зловмисника. На місце прибули патрульні поліцейські, які застосували до останнього кайданки», - повідомили в поліції.

Наразі на чоловіка складено адмінпротоколи за ст. 185 (злісна непокора вимозі поліцейського) та ч. 1 ст. 173 (дрібне хуліганство).

Крім цього, керівництвом поліції призначено службове розслідування, в ході якого буде дано оцінку діям правоохоронців.

Як повідомляв Укрінформ, в Одеському обласному ТЦК та СП відреагували на конфлікт, який стався у Пересипському районі міста між військовим, поліцейськими та цивільними. Відео конфлікту певні телеграм-канали поширили ввечері 29 серпня.

Теги по теме
полиция Одесса
Источник материала
loader
loader