На вулиці Олімпійській буде заборонений рух транспорту
На вулиці Олімпійській буде заборонений рух транспорту

На вулиці Олімпійській буде заборонений рух транспорту

Рух транспорту на вул. Олімпійській, на ділянці від пр. Петра Григоренка до будинку №31 на вул. Олімпійській, буде заборонений з 8:30 до 17:00 13 вересня.

Як повідомили в Департаменті будівництва та шляхового господарства, це пов’язано з проведенням робіт з усунення наслідків обстрілу Палацу спорту.

Об’їхати закриту ділянку можна буде вул. Каденюка, пр. Льва Ландау, пр. Петра Григоренка, пр. Героїв Харкова та ін.

Також у цей період буде припинений рух автобусів на вул. Олімпійській, на ділянці від пр. Петра Григоренка до пр. Льва Ландау. В цей час вони курсуватимуть так:

  • №112: Основ’янське озеро — вул. Силікатна — вул. Павла Тичини — вул. Деповська — вул. Південнопроектна — пр. Аерокосмічний — пр. Байрона — пр. Льва Ландау — пр. Героїв Харкова — вул. Харківських Дивізій — вул. Каденюка — бул. Богдана Хмельницького — пр. Олександрівський — пр. Індустріальний — вул. Миру — пр. Індустріальний — пр. Олександрівський (ринок ХТЗ);
  • у зворотному напрямку: пр. Олександрівський (ринок ХТЗ) — пр. Олександрівський — бул. Богдана Хмельницького — вул. Каденюка — вул. Харківських Дивізій — пр. Героїв Харкова — пр. Петра Григоренка — вул. Каденюка — пр. Льва Ландау — пр. Байрона — пр. Аерокосмічний — вул. Південнопроектна — вул. Деповська — вул. Павла Тичини — вул. Силікатна — Основ’янське озеро.
Источник материала
loader
loader