Знову! Агрохолдинг «Нібулон» відправив партію пшениці до Єгипту
Знову! Агрохолдинг «Нібулон» відправив партію пшениці до Єгипту

Знову! Агрохолдинг «Нібулон» відправив партію пшениці до Єгипту

Джерело

Агрокомпанія «Нібулон» відправила вже другу партію пшениці обсягом 63 тисячі тонн до Єгипту у рамках угоди з Головним управлінням постачання товарів цієї країни. Зерно було завантажене на судно EDFU, яке належить Єгипетській Національній навігаційній компанії (NNC), у румунському порту Констанца.

«Завдяки злагодженій та професійній роботі команди флоту «Нібулону», а також нашим стратегічним партнерам, компанії TTS (Transport Trade Services) – добова норма навантаження зерна досягала рекордних 18 тисяч 200 тонн. Цей високий рівень продуктивності є суттєвим, оскільки разом зі стабільним обсягом вантажу дозволяє зменшити витрати на доставку», – зазначив Сергій Калкутін, директор з логістики «Нібулону».

Він підкреслив, що завдяки цій ініціативі Дунайський зерновий коридор може конкурувати з портовими терміналами Великої Одеси.

«Ми впевнені, що в умовах війни та постійної небезпеки мати повноцінний альтернативний логістичний канал для експорту зерна — це не просто опція, а життєва необхідність, яка безпосередньо впливає на продовольчу безпеку у глобальному масштабі», – підсумував Калкутін.

Раніше повідомлялося, що «Нібулон» не має наміру відмовлятися від експорту зерна через Дунай, незважаючи навіть на високі витрати на логістику.

Название источника
Rail.Insider
Ссылка на материал
https://www.railinsider.com.ua//nibulon-vidpravyv-partiyu-pshenyczi-do-yegyptu/
Теги по теме
Экономика Египет
Источник материала
loader
loader