Український сольний проєкт Emio Rad презентував нову пісню
Український сольний проєкт Emio Rad презентував нову пісню

Український сольний проєкт Emio Rad презентував нову пісню

Український сольний проєкт у стилі поп-рок Emio Rad представив нову пісню «Ми зі скла й надалі». Трек вийшов разом із відеокліпом. Дистриб’ютор пісні – лейбл Plan.

«Ми зі скла й надалі» – лірична пісня про кохання, яке має два полюси: з одного – любов, ніжність, пристрасть і романтику, а з іншого – сльози, ненависть та образи. І дуже часто вберегти кохання набагато важче, ніж його знайти. Автор  –  Семен Дядюра.

«Усі ми хочемо бути сильними і міцними ніби зі сталі. Але ми просто люди, які можуть бути слабкими, робити помилки, про щось жалкувати, не приймати деякі свої вчинки. Це життєвий шлях, індивідуальний процес кожного. Шлях, на якому вчимося миритися зі своїми власними помилками, приймати себе такими, якими ми є, і вчитися любити по-справжньому», – розповідає Семен Дядюра, автор пісні та лідер проєкту Emio Rad.

Режисеркою кліпу до пісні «Ми зі скла й надалі» стала Ліза Скоробрещук, яка працювала і над попередньою роботою Emio Rad. У кліпі в іронічний формі зображуються сцени кохання, які в різні часи можуть мати протилежні полюси емоцій – від любові до ненависті.

Emio Rad – сольний рок-проєкт, створений влітку 2024 році у Києві. Виконавець і автор пісень Семен Дядюра у своїх треках робить основний фокус на текст і слова.

«Важливо усвідомлювати те, що слухаєш. Кожне слово у піснях Emio Rad – це про досвід і пережиті емоції. Створюючи кожен трек, надважливо, аби ці сенси особливо відгукувались слухачу», – додає Семен Дядюра, лідер Emio Rad.

Источник материала
loader
loader