Грузинський боєць став чемпіоном UFC
Грузинський боєць став чемпіоном UFC

Грузинський боєць став чемпіоном UFC

15 вересня грузинський боєць Мераб Двалішвілі досяг великого успіху в світі змішаних бойових мистецтв, ставши чемпіоном UFC у найлегшій вазі. У поєдинку на шоу UFC 306, яке відбулося в Лас-Вегасі, Двалішвілі здобув перемогу над американцем Шоном О’Меллі одностайним рішенням суддів з рахунком 49:46, 48:47, 48:47. Це була його одинадцята перемога поспіль, і він став першим чемпіоном UFC з Грузії.

Перемога та історичний момент

Перемога Двалішвілі стала історичною для грузинського спорту. Він не лише продемонстрував свою майстерність та витривалість, але й здобув визнання як перший чемпіон UFC, який представляє Грузію. Цей успіх підкреслює зростаючий вплив грузинських спортсменів на міжнародній арені.

Підтримка України

Двалішвілі відомий не лише своєю спортивною кар’єрою, але й своєю активною позицією у підтримці України. У березні 2023 року, після перемоги над росіянином Петром Яном, він висловив свою підтримку Україні, заявивши: «Дякую всім грузинам, які приїхали сюди. Нас лише 5 мільйонів, але ми сильні. І я проти війни. Слава Україні! Слава Грузії! Слава свободі! Нам потрібна лише свобода. Ні війні! Будь ласка, зупиніть війну. Зупиніть війну. Ні війні! Я проти війни».

Також у 2023 році він привітав українців з Днем Незалежності, побажавши їм всього найкращого та висловивши свою підтримку: «З Днем Незалежності, Україно. Я тут для підтримки. Я бажаю вам, хлопці, всього найкращого. Скоро все буде добре. І залишайтеся сильними. Благослови вас Бог, хлопці. Я люблю Україну, я люблю українців. Вся моя підтримка для вас, хлопці. Ще раз з днем Незалежності. Тримайся, Україно».

Источник материала
loader
loader