Синєгубов розповів про ситуацію на Харківщині станом на 15 вересня
Синєгубов розповів про ситуацію на Харківщині станом на 15 вересня

Синєгубов розповів про ситуацію на Харківщині станом на 15 вересня

Ворог продовжує обстрілювати населені пункти області та чинити терор мирного населення. Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Сьогодні о 00:13 окупанти завдали удару КАБом по місту Харків. Боєприпас влучив у землю на території лікарні в Київському районі. Пошкоджено скління будівлі поліклініки.

Напередодні о 23:20 ворог завдав двох ударів КАБами. Внаслідок обстрілу виникла пожежа у будівлі навчального закладу, горіла трава у Київському районі. Без постраждалих.

Близько 11:00 у селі Шийківка Ізюмського району внаслідок ворожого обстрілу горіла трава на площі 1,5 га та будинок. Інформація про постраждалих не надходила.

О 12:22 у селі Піски-Радьківські Ізюмського району внаслідок обстрілу РСЗВ «Торнадо-С» загинула 72-річна жінка. Зруйновано житловий будинок, пошкоджено сусідні будинки, приміщення магазину. Також зазнали травм двоє людей: 43-річний чоловік та 52-річна жінка.

Близько 14:00 у селі Подоли Куп’янського району внаслідок обстрілу горіли три господарчі споруди.

О 16:20 у селі Глушківка Куп’янського району внаслідок обстрілу (попередньо КАБ) горіли луки та кафе, пошкоджено три житлові будинки.

О 16:48 у селі Новоосинове Куп’янського району внаслідок обстрілу (попередньо РСЗВ) горіли 2 господарчі споруди та вантажний автомобіль.

Сьогодні о 02:20 у селі Гороховатка Ізюмського району внаслідок ворожого обстрілу горіла лісова підстилка. Про постраждалих інформація не надходила.

«На Харківському напрямку відбулося три бойових зіткнення в районі населеного пункту Вовчанськ. На Куп’янському напрямку за добу відбулося 17 ворожих атак. Сили оборони відбивали штурмові дії противника біля Колісниківки, Стельмахівки, Лозової та Синьківки», – розповів Олег Синєгубов.

Источник материала
loader
loader