Негода у Європі: «Укрзалізниця» назвала рейси, графік яких змінено
Негода у Європі: «Укрзалізниця» назвала рейси, графік яких змінено

Негода у Європі: «Укрзалізниця» назвала рейси, графік яких змінено

Через повінь у Чехії, Австрії та Польщі у неділю скасовано рейс Відень-Будапешт-Київ, а також Прага-Перемишль-Прага. Про це повідомляє пресслужба «Укрзалізниці».

«Рейс Відень – Будапешт – Київ сьогодні скасовано. Пасажирів із квитками у Відні просимо підійти до інформаційно-сервісного пункту та отримати ваучери на безкоштовне поселення.

Рейси Прага – Перемишль – Прага поки що не здатні проїхати затоплену ділянку на кордоні Чехії та Польщі. Завтра очікується човниковий рух від Праги до кордону і від Перемишля до кордону з автобусним трансфером навколо підтопленої ділянки», – йдеться у повідомленні.

Стосовно інших рейсів, ситуація складається наступним чином:

  • Рейс Київ - Будапешт - Відень прямуватиме до Будапешта;
  • Рейси Чоп - Відень - Чоп їдуть від кінцевої до кінцевої;
  • Поїзди з/до Варшави, Хелма та Кошице курсують без змін та за графіком.

В «Укрзалізниці» наголосили, що робота триває сумісно із європейськими колегами, щоб максимально організовано впоратися зі стихією.

Сьогодні, 15 вересня, у польському місті Глухолази повінь зруйнувала міст. Місцева влада закликає людей евакуйовуватися. Зранку вода почала текти через насипи на тимчасовому мосту через річку Бяла Глухоляска. Незабаром після цього міст зруйнувався.

У південно-західній частині Польщі, де виникла велика повінь, людей почали евакуювати гелікоптерами. Інші шляхи евакуації затоплені. Про це заявив віцепрем’єр-міністр та міністр національної оборони Владислав Косіняк-Камиш

 

Источник материала
loader
loader