Грати з ним це катастрофа, – Неймар розповів бразильцям із Реала про стосунки з Мбаппе
Грати з ним це катастрофа, – Неймар розповів бразильцям із Реала про стосунки з Мбаппе

Грати з ним це катастрофа, – Неймар розповів бразильцям із Реала про стосунки з Мбаппе

32-річний вінгер саудівського Аль-Хіляля товаришує із партнерами по збірній Бразилії, які грають у Реалі. Ексфутболіст ПСЖ розповів новим одноклубникам Мбаппе про стосунки з футболістом, про це повідомляє французький журналіст Сиріл Хануна.

Конфлікт Неймара з Мбаппе

Повідомляють, що відбулась розмова між Неймаром та бразильскими гравцями "вершкових". Вінгер Аль-Хіляля негативно висловився щодо зіркового француза.

Бразильці в Реалі дружать із Неймаром. Між ним і Мбаппе завжди була війна. Неймар надіслав бразильцям статтю про Мбаппе, в якій сказав їм, що грати з ним це катастрофа, що це пекло,
– сказав Хануна.

Зазначимо, що Неймар і Мбаппе разом зіграли 136 матчів у складі парижан та на двох відзначились 54 голами, починаючи з 2017 та до 2023 років. Згодом Неймар покинув ПСЖ у 2023 році та перейшов у Аль-Хіляль із чемпіонату Саудівської Аравії.

Мбаппе влітку 2024 року покинув ПСЖ на правах вільного агента та приєднався до Реала. Французький футболіст досі перебуває у напружених стосунках з колишнім клубом у зв'язку з тим, що парижани не виплатили повністю зарплату гравцю.

Зверніть увагу! Редакція Спорту відкрила збір для захисників України на позашляховик та EcoFlow. Зробити свій донат та підтримати хлопців можна за посиланням. Автор найбільшого донату отримає у подарунок м'яч з автографом легенди українського футболу – Мирона Маркевича.

Детальніше читайте у телеграмі Спорт24.

У новому сезоні-2024/2025 Кіліан Мбаппе зіграв у восьми матчах у футболці "вершкових". Зірковий француз має в своєму активі 4 голи за "Королівський клуб".

Теги по теме
футбол Реал
Источник материала
loader
loader