На Рахівщині поліція затримала зловмисника, який забив до смерті співмешканку
На Рахівщині поліція затримала зловмисника, який забив до смерті співмешканку

На Рахівщині поліція затримала зловмисника, який забив до смерті співмешканку

На Рахівщині поліція затримала зловмисника, який забив до смерті співмешканку - Фото 1

Вчора, 15 вересня, до дільничного офіцера поліції звернувся житель села Білин та повідомив, що виявив у будинку без ознак життя свою співмешканку.

На місце одразу виїхала слідчо-оперативна група районного відділу поліції. Правоохоронці детально оглянули місце злочину та тіло 36-річної жінки: було зафіксовано явні ознаки насильницької смерті.

Провівши ряд першочергових слідчих дій поліцейським вдалося встановити, що до злочину може бути причетний сам заявник. Чоловік плутався у показах та помітно нервував.

Згодом зʼясувалося, що напередодні 43-річний фігурант разом із загиблою розпивали алкогольні напої. Через деякий час між ними почалася сварка, в ході якої чоловік почав бити жінку по різним частинам тіла. Після цього він пішов з дому, а повернувшись, виявив співмешканку мертвою. Далі зловмисник намагався приховати свою причетність до її смерті.

43-річного раніше судимого мешканця села Білин поліцейські затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

За фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження, що призвело до смерті потерпілої, в поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України. Згідно санкції статті затриманому загрожує до 10 років позбавлення волі. Слідство триває.

Поліція Закарпатської області

Tweet
Источник материала
loader
loader