Привіт, Південна Корея! Hanwha Aerospace збудує в Румунії завод бронетехніки
Привіт, Південна Корея! Hanwha Aerospace збудує в Румунії завод бронетехніки

Привіт, Південна Корея! Hanwha Aerospace збудує в Румунії завод бронетехніки

Джерело

Корейці з Hanwha Aerospace вже на початку наступного року почнуть будувати завод бронетехніки в Румунії. Це найбільша оборонна компанія Південної Кореї.

Згідно з контрактом, Hanwha Aerospace збудує в Румунії масштабне виробництво та забезпечить йому технічне обслуговування. Роботи на заводі планують розпочати вже на початку наступного року.

Також Hanwha Aerospace пропонує румунам Redback. Це їх найкрутіша бойова машина піхоти з низкою інноваційних технологій, включаючи композитні гумові гусениці, систему активного захисту та інші корисні речі.

Слідкуйте за руками. Зовсім нещодавно, лише 23 серпня корейці відкрили завод бронетехніки у Австралії. І це був перший закордонний об’єкт, заснованим корейською оборонною компанією. Власне, завод у Австралії дуже нагадує той, який Hanwha Aerospace збудує в Румунії.

До речі, аби двічі не їздити – заодно Південна Корея має контракт на 54 155-мм гаубиці для румунів. 54 одиниці, для початку має вистачити. На ці гаубиці та машини підтримки Румунія витратила 1 млрд доларів.

Название источника
News.ro
Ссылка на материал
https://www.news.ro/economic/coreenii-hanwha-aerospace-vor-demara-inceputul-anului-viitor-construirea-unei-fabrici-vehicule-blindate-romania-romania-deveni-hub-regional-toate-sistemele-terestre-hanwha-europa-1922403415042024091221733591
Теги по теме
Оружие
Источник материала
loader
loader