НІБУЛОН домовився про реструктуризацію ще $10 млн кредиту
НІБУЛОН домовився про реструктуризацію ще $10 млн кредиту

НІБУЛОН домовився про реструктуризацію ще $10 млн кредиту

«ІНГ Банк Україна», який є частиною міжнародної ING Group (Нідерланди), та компанія «НІБУЛОН» підписали договір з реструктуризації кредиту на суму $10 млн.

Про це говориться у повідомленні компанії в Facebook.

Як зазначається, банк надав грейс-період до середини 2026 року й пролонгував графік погашення кредиту ще на 3 роки. 

«Ми свідомі того, наскільки Україні зараз потрібні такі системні гравці, як «НІБУЛОН»... Віримо у спроможність «НІБУЛОНу» вийти на довоєнні обсяги і продовжувати забезпечувати світ українським зерном. Саме тому компанія має нашу підтримку», — пояснила таке рішення голова правління АТ«ІНГ Банк Україна» Олена Михальченко.

Начальник відділу по роботі з банками «НІБУЛОНу» Віталіна Марченко зазначила, що зараз компанія працює на третину своїх потужностей. Однак, незважаючи на всі труднощі, «НІБУЛОН» продовжує працювати в інтересах галузі, України та продовольчої безпеки світу. 

Цією угодою реструктуризація боргу з ІNG Group повністю завершена. 


Для довідки: до війни компанія «НІБУЛОН» обробляла 82 тис. га землі, володіла і управляла мережею внутрішніх елеваторів і річкових терміналів і сучасним морським терміналом, розташованим у Миколаєві. «НІБУЛОН» експортувала переважно кукурудзу, пшеницю і ячмінь у більш ніж 20 країн світу. Крім того, компанія мала широку лінійку флоту (річковий, морський і змішаний).

Источник материала
loader
loader