Перший дзвоник пролунав в українській суботній школі в Афінах
Перший дзвоник пролунав в українській суботній школі в Афінах

Перший дзвоник пролунав в українській суботній школі в Афінах

Українська суботня школа «Берегиня», що діє при Асоціації «Українсько-грецька думка» і Культурно-освітньому центрі «Берегиня» в Афінах розпочала новий навчальний рік.

Як передає Укрінформ, про це школа повідомила на своїй фейсбук-сторінці

Перший дзвоник пролунав в українській суботній школі в Афінах - Фото 1

Зі святом знань малечу та батьків прийшли привітати численні гості, зокрема тимчасовий повірений у справах України Володимир Ляшенко.

Перший дзвоник пролунав в українській суботній школі в Афінах - Фото 2

Гарного навчального року вихованцям школи побажали голова Українського культурно-освітнього центру «Берегиня» Оксана Козій організацій Оксана Козій і голова Асоціації «Українсько-грецька думка» Галина Маслюк, а директорка школи Галина Коцюр звернулася до діток та їхніх батьків з мотиваційним зверненням та завданнями школи на цей рік.

Перший дзвоник пролунав в українській суботній школі в Афінах - Фото 3

Свято як завжди прикрасили своїми виступами художні колективи, що діють при нашій школі, «Веселі нотки» під керівництвом Олени Кріпак та філія Народного вокально-хореографічного ансамблю «Викрутасики» під керівництвом Оксани Козій.

Перший дзвоник пролунав в українській суботній школі в Афінах - Фото 4

Нагадаємо, парафія Святого Миколая Української греко-католицької церкви у Греції під духовним проводом отця Ігоря Посоленика та отця Романа Скрипнюка організувала для українських дітей тижневий християнський табір поблизу Камʼяної Вурли в містечку Лівандес на березі моря.

Фото: Українська суботня школа при асоціації «Українсько-Грецька Думка» / Фейсбук

Теги по теме
Дети Школа Образование Греция
Источник материала
loader
loader