Після звинувачень у сексуальних злочинах: у США заарештували відомого репера Diddy
Після звинувачень у сексуальних злочинах: у США заарештували відомого репера Diddy

Після звинувачень у сексуальних злочинах: у США заарештували відомого репера Diddy

Арешт Шона Комбса (Diddy) відбувся у понеділок, 16 вересня. Його затримали у готелі Park Hyatt, що в центрі Манхеттену.

Сьогодні ввечері федеральні агенти заарештували Шона Комбса на підставі запечатаного обвинувального висновку, поданого Південним округом Нью-Йорка,
– розповів прокурор Деміан Вільямс.

За джерелами ЗМІ, репер провів ніч в ув'язненні. Сьогодні, у вівторок, його доставлять до суду для оголошення звинувачень. Наразі їх не розголошують публічно.

Адвокат хіп-хоп магната заявив, що він очікує на те, що Шон Комбс очистить своє ім'я у суді. Його арешт він назвав "несправедливим судовим переслідуванням". За словами адвоката, репер активно співпрацює зі слідством.

"Шон Diddy Комбс – музична ікона, підприємець, котрий досяг сам, люблячий сім'янин і філантроп, який останні 30 років будував імперію, любив своїх дітей і працював над поліпшенням становища темношкірої спільноти. Він недосконала людина, але він не злочинець", – сказав адвокат репера.

Що цьому передувало

  • Більшу частину року Diddy перебуває під розслідуванням, ще у березні федеральні агенти провели обшуки в його будинках у Маямі та Лос-Анджелесі.
  • Це сталося після того, як його колишня дівчина Кессі Вентура подала позов до суду у листопаді 2023 року. У мережу спливли архівні відео, як Комбс б'є та нападає на дівчину. Того самого тижня ще двоє жінок висунули реперу звинувачення у насильстві. Ще один позов стверджував, що Комбс займається секс-торгівлею.
  • У лютому 2024 з'явилися нові заяви: репера звинувачують у сексуальних домаганнях. Все це артист спростовував. В одній з судових справ навіть фігурує ім'я принца Гаррі.
Источник материала
loader
loader