Внаслідок ДТП на Львівщині загинули водій та пасажирка легковика
Внаслідок ДТП на Львівщині загинули водій та пасажирка легковика

Внаслідок ДТП на Львівщині загинули водій та пасажирка легковика

Внаслідок ДТП на Львівщині загинули водій та пасажирка легковика - Фото 1

Дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, 17 вересня, близько 06.50, на автодорозі «Тернопіль-Львів-Рава-Руська» поблизу Золочева.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля Volkswagen Passat, 63-річний мешканець Кіровоградської області, не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу і здійснив зіткнення з вантажівкою MAN, якою керував 57-річний житель Львівського району. Після цього некерований легковик здійснив зіткнення ще й із вантажівкою Mercedes-Benz під керуванням 34-річного мешканця Стрийського району.

Від отриманих внаслідок ДТП травм водій легковика та його пасажирка, 18-річна мешканка Кіровоградської області, загинули на місці події.

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Правоохоронці встановлюють обставини події.

Відділ комунікації поліції Львівської області

Tweet
Источник материала
loader
loader