Кінофестиваль «Молодість» оголосив дати проведення та представив нову айдентику
Кінофестиваль «Молодість» оголосив дати проведення та представив нову айдентику

Кінофестиваль «Молодість» оголосив дати проведення та представив нову айдентику

53-тя едиція КМКФ «Молодість» відбудеться в Києві з 26 жовтня по 3 листопада.

Пресслужба Київського міжнародного кінофестивалю «Молодість» оголосила дати проведення, представив нову айдентику та учасників Національного повнометражного конкурсу.

Так, цьогорічний фестиваль відбудеться в Києві з 26 жовтня по 3 листопада. «Молодість» продемонструє близько 200 фільмів, які познайомлять з усім різноманіттям сучасного молодого кіно, а також світовими кінохітами з Берлінале, Канн, Венеції тощо.

Креативна агенція McCann Kyiv розробила новий візуальний стиль та слоган фестивалю «Кіно, що залишає сліди». 

«Фільми на "Молодості" — це не те кіно, яке сьогодні подивився, а завтра забув. Це унікальний кінематографічний досвід. Незалежно від того, який фільм ти побачиш на фестивалі, він точно залишить слід у пам'яті. Цей зв'язок між зором і спогадами ліг в основу нової айдентики. Ми поєднали такі елементи, як кінетична типографіка й око. Око — це своєрідні ворота, крізь які проходять візуальні образи й залишають відбиток усередині нас. Нова айдентика фестивалю гнучка та сучасна. Вона дає змогу створити більш послідовну присутність бренду в медіа», — зазначили у креативній агенції.  

Кінофестиваль «Молодість» оголосив дати проведення та представив нову айдентику - Фото 1

Головною локацією кінофестивалю стане кінотеатр «Жовтень» (вул. Костянтинівська, 26). Відкриття та церемонія нагородження переможців 53-ї «Молодості» пройдуть у Будинку кіно (вул. Саксаганського, 6).

Фестивальний та студентський абонементи вже доступні для замовлення.

Кінофестиваль «Молодість» був заснований у 1970 році. Наразі це єдиний міжнародний кінофестиваль в Україні з акредитацією міжнародної асоціації кінопродюсерів FIAPF. «Молодість» вважають одною із найбільших кіноподій у Східній Європі.

Фото: «Молодість»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Долучитись
Теги по теме
Киев
Источник материала
loader
loader