У центрі Москви сталася стрілянина - є загиблий та поранені, затримано десятки людей
У центрі Москви сталася стрілянина - є загиблий та поранені, затримано десятки людей

У центрі Москви сталася стрілянина - є загиблий та поранені, затримано десятки людей

Вдень у середу, 18 вересня, у Москві сталася стрілянина. Відомо про одного загиблого і мінімум двох поранених, десятки заарештованих. Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Стрілянина відбулася практично в центрі російської столиці, біля офісу маркетплейсу Wildberries у бізнес-центрі "Романів двір", що знаходиться поряд з Кремлем. Відомо, що одна людина загинула, ще дві – отримали поранення. Також правоохоронці затримали близько 30 людей.

Як заявляють російські ЗМІ, стрілянина сталася через бізнес-суперечку співвласників Wildberries. У прес-службі компанії заявили, що чоловік засновниці Wildberries Тетяни Бакальчук Владислав спробував потрапити до офісу компанії. Його туди не пустили, і почалася стрілянина. А сам Бакальчук заявив ЗМІ, що інцидент є провокацією, і що насправді це він – жертва історії. За його словами, на нього та його команду здійснили напад у момент, коли він приїхав до офісу на переговори щодо зупинки будівництва складів.

  • 16 вересня на Хмельниччині правоохоронці знайшли чоловіка, який у суботу розстріляв два поліцейські автомобілі та тяжко поранив правоохоронця. Суд ув'язнив його під варту
  • А 4 вересня у Луцьку правоохоронці затримали чоловіка, який стріляв із рушниці по військових.






2+
1+
0+

Раніше РБК-Україна повідомляло про те, що ввечері 17 вересня в одному з районів Києва було чути постріли. Біля ресторану на Софіївській Борщагівці сталася сутичка.

 

За інформацією правоохоронних органів, група чоловіків із 20-30 осіб почала бити шибки біля входу до бізнес-центру. У відповідь було відкрито стрілянину.

▪️За попередніми даними, одна людина загинула (https://t.me/tass_agency/273535) та двоє отримали поранення, повідомили у правоохоронних органах.

▪️На місці працює (https://t.me/tass_agency/273532) поліція, виставлено оточення;

▪️СК приступив до з'ясування обставин стрілянини. Ведеться огляд місця події

▪️Кілька людей затримали (https://t.me/tass_agency/273531), повідомили ТАРС у правоохоронних органах. Усіх їх доставили до ОМВС районом Арбат.

Теги по теме
стрельба Москва
Источник материала
loader
loader