Ворог учора обстріляв цивільну інфраструктуру на Сумщині, загинув чоловік
Ворог учора обстріляв цивільну інфраструктуру на Сумщині, загинув чоловік

Ворог учора обстріляв цивільну інфраструктуру на Сумщині, загинув чоловік

На Сумщині росіяни обстріляли цивільну інфраструктуру прикордонної громади - поранений внаслідок обстрілу чоловік помер по дорозі до лікарні.

Про це повідомляє у Телеграмі Сумська обласна прокуратура, передає Укрінформ.

"Окупанти з артилерії обстріляли цивільну інфраструктуру прикордонної громади на Сумщині – розпочато слідство", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, за даними слідства, 17 вересня 2024 року близько 21:00 год, застосовуючи заборонені міжнародним правом методи ведення війни, окупанти з артилерії обстріляли цивільну інфраструктуру Краснопільської громади Сумського району на Сумщині.

"Унаслідок атаки агресора 49-річний цивільний чоловік отримав поранення, від яких помер по дорозі в лікарню", - повідомили в прокуратурі.

Відтак, за процесуального керівництва Сумської окружної прокуратури проводиться досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднані з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

Прокурори у взаємодії з іншими правоохоронцями документують наслідки обстрілу.

У подальшому матеріали кримінального провадження будуть направлені слідчим Управління Служби безпеки України в Сумській області.

Як повідомляв Укрінформ, російська армія вночі та зранку у середу, 18 вересня, здійснила 37 обстрілів прикордонних територій і населених пунктів Сумської області.

Теги по теме
война Обстрел
Источник материала
loader
loader