Бійка зі стріляниною у Софіївській Борщагівці: учасники отримали підозри
Бійка зі стріляниною у Софіївській Борщагівці: учасники отримали підозри

Бійка зі стріляниною у Софіївській Борщагівці: учасники отримали підозри

Правоохоронці оголосили про підозру учасникам бійки в Софіївській Борщагівці, що біля Києва. Про це  повідомляє пресслужба поліції Київщини.

Окрім цього, під час оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили та затримали ще одного учасника конфлікту. Відносно нього тривають невідкладні слідчі дії. 

Бійка зі стріляниною у Софіївській Борщагівці: учасники отримали підозри фото 1

17 вересня до Бучанського районного управління поліції надійшло повідомлення, що у селі Софіївська Борщагівка поблизу одного з ресторанів відбувається бійказа участі групи осіб.

Бійка зі стріляниною у Софіївській Борщагівці: учасники отримали підозри фото 2

Слідчі за процесуального керівництва Києво-Святошинської окружної прокуратури повідомили про підозру шести учасникам конфлікту за фактом хуліганства, вчиненого групою осіб за ч. 2 ст. 296 ККУ, з них двом особам додатково за фактом умисного заподіяння працівникові правоохоронному органу тілесних ушкоджень ч. 2 ст. 345 ККУ, а також одному із правопорушників — підозри оголошені за двома частинами – за ч. 1, 2 ст. 296 ККУ.

Досудове розслідування триває.

Правоохоронці встановили, що між двома компаніями у кількості 13 осіб стався конфлікт, який переріс в бійку.

На місце події оперативно прибули працівники поліції охорони, які намагалися припинити правопорушення. Один з учасників бійки накинувся на поліцейського. Інший співробітник застосував зброю, здійснивши декілька пострілів у повітря, у результаті постраждалі відсутні. Конфлікт був припинений одразу на місці події.

Источник материала
loader
loader