Біллі Айліш закликає голосувати за Камалу Гарріс
Біллі Айліш закликає голосувати за Камалу Гарріс

Біллі Айліш закликає голосувати за Камалу Гарріс

Одна з найвідоміших співачок у світі, Біллі Айліш, зробила свій вибір на президентських виборах у США 2024 року і оголосила про свою підтримку Камали Гарріс, представниці Демократичної партії. У відео, яке було опубліковане в Instagram, Айліш разом із братом і продюсером Фіннеасом О’Коннеллом закликала американців підтримати Гарріс та кандидата на пост віцепрезидента Тіма Волза.

17 вересня в США відзначався Національний день реєстрації виборців, що дало можливість громадянам зареєструватися та проголосувати за своїх кандидатів ще до старту офіційних виборів у листопаді. Айліш та О’Коннелл вже зробили свій вибір і закликали інших американців також скористатися можливістю проголосувати достроково.

В своїх публічних заявках Біллі Айліш підкреслила, що вона підтримує Камалу Гарріс через її позицію з питань репродуктивної свободи, захисту планети і демократії. “Сьогодні важливо вийти і проголосувати, адже наш вибір вплине на наше майбутнє”, – зазначила співачка у своєму відео.

Фіннеас О’Коннелл також підкреслив категоричну позицію проти республіканця Дональда Трампа і “Проєкту 2025”, який, на його думку, може дати президенту необмежену владу і запровадити небезпечні реформи для американців. “Ми не можемо дозволити екстремістам контролювати наше життя і наше майбутнє. Голосуйте за Камалу Гарріс і зупиніть небезпечний порядок денний”, – додав О’Коннелл.

Теги по теме
певица
Источник материала
loader
loader