На Megogo відбудеться прем'єра серіалу «Пінгвін» від Warner Bros
На Megogo відбудеться прем'єра серіалу «Пінгвін» від Warner Bros

На Megogo відбудеться прем'єра серіалу «Пінгвін» від Warner Bros

Нові серії зʼявлятимуться щопонеділка.

20 вересня на медіасервісі Megogo відбудеться прем’єра серіалу «Пінгвін» від Warner Bros. Television та DC Studios. Серіал буде доступний для передплатників з українським озвученням, здійсненим на замовлення медіасервісу, оригінальним звуком та жестовою мовою. Нові серії зʼявлятимуться щопонеділка, повідомили у Megogo.

«Пінгвін» восьмисерійний оригінальний серіал, що продовжує епічну кримінальну сагу, яку кінорежисер Метт Рівз розпочав із глобального блокбастера «Бетмен». Дії у серіалі починаються через тиждень після нищівної повені у фільмі «Бетмен». Готем у руїнах, у нетрях панує беззаконня, старі владні структури руйнуються. Але там, де інші бачать хаос, гангстер Освальд бачить можливість.

Нагадаємо, Megogo є ексклюзивним партнером Warner Bros. Discovery з показу серіалів HBO та Max в Україні у передплаті. Це партнерство включає в себе прем’єрні покази всіх нових релізів HBO і Max, а також серіалів із каталогу. Контент доступний за передплатами «Максимальна» та «HBO». 

Фото: серіал «Пінгвін» / Megogo

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
Долучитись
Источник материала
loader
loader