Насіннєва асоціація переобрала голову правління ще на один термін
Насіннєва асоціація переобрала голову правління ще на один термін

Насіннєва асоціація переобрала голову правління ще на один термін

Насіннєва асоціація України (НАУ) 13 вересня 2024 року підбила підсумки своєї діяльності за період з липня 2023 року по червень 2024 року та переобрала голову правління і його заступника.

Про це повідомляє НАУ за підсумками загальних зборів членів Насіннєвої асоціації України (на час воєнного стану проходять лише серед дійсних членів, які мають право голосу).

Зазначається, що відповідно до Статуту НАУ, правління є колегіальним органом і формується з компаній дійсних членів асоціації, із щорічними виборами очільників поміж них. У межах підготовки до зустрічі серед дійсних членів було проведено онлайн-опитування щодо подальшого лідерства в НАУ, а голосуванням 13 вересня 2024 року було закріплено результати.

«Поточному голові правління НАУ — компанії «Сингента» в особі директора відділу маркетингу розвитку насіння Сергія Косолапа — висловлено довіру продовжити термін головування ще на один рік — до 30 червня 2025 року. Заступником голови правління на цей період обрано ТОВ «ЛІДЕА Україна» в особі заступника генерального директора компанії Сергія Бута», — говориться у повідомленні.

Правління асоціації складається з 8 компаній дійсних членів: ТОВ «Сингента», ТОВ «ЛІДЕА Україна», ТОВ «БАСФ Т.О.В.», ТОВ «КВС-Україна», ТОВ «Лімагрейн Україна», ТОВ «МАС Сідс Україна», ТОВ «РАЖТ Семенс Україна», та НВФГ «КОМПАНІЯ МАЇС».

Під час зустрічі відбулося затвердження бюджету асоціації на період до кінця першого півріччя 2025 року, було прийнято нового асоційованого члена — ТОВ «САДИБА ЦЕНТР» та представлені звіти діяльності за попередній період.

Источник материала
loader
loader