Посівний комплекс Rapid 300-400C/S – універсальність застосування
Посівний комплекс Rapid 300-400C/S – універсальність застосування

Посівний комплекс Rapid 300-400C/S – універсальність застосування

Можливість виконання декількох технологічних операцій під час посівної кампанії — це не лише збільшення продуктивності сівби, а й значна економія часу та ресурсів. Крім того, сучасні багатоопераційні комплекси дають змогу не лише економити матеріальні та грошові ресурси, а й ощадливіше ставитися до ґрунту, адже зменшується кількість проходів техніки полем.

Посівні комплекси Rapid 300-400 C/S від компанії Väderstad забезпечують якісну сівбу як за традиційної, так і мінімальної технології обробітку ґрунту.

Крім того, технічні можливості налаштування комплексу дають змогу здійснювати за певних умов безпосередню сівбу в стерню без задіювання дискової батареї, яка встановлена у передній частині агрегату. Всі вузли та системи сівалки продумані до дрібниць.

Vv16528 35127

Внесення добрив відбувається за допомогою окремих сошників у міжряддя висіваємих культур і, найголовніше, глибше від насіння, що унеможливлює можливість хімічних опіків коріння молодих рослин.

220925 107

Зона прикочування, яка виконана у вигляді гумових опорно-прикочувальних коліс, просто унеможливлює пропуски й забезпечує контакт кожної висіяної насінини з ґрунтом, а спеціальна штригельна борінка для мінімізації утворення тріщин та втрат продуктивної вологи додатково мульчує поверхню посівів дрібногрудочкуватою структурою.


Перегляди: 0
Источник материала
loader
loader