Прикордонники отримали від ЄС новітні тепловізійні комплекси
Прикордонники отримали від ЄС новітні тепловізійні комплекси

Прикордонники отримали від ЄС новітні тепловізійні комплекси

Державна прикордонна служба у рамках реалізації спільного з Євросоюзом проєкту отримала новітні мобільні тепловізійні комплекси.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба ДПСУ.

«У столиці відбулась передача підрозділам Держприкордонслужби мобільних тепловізійних комплексів у рамках реалізації спільного з Євросоюзом проєкту «Підтримка ЄС у зміцненні інтегрованого управління кордонами в Україні (EU4IBM-Стійкість)», - ідеться в повідомленні.

На заході були присутні перший заступник голови Держприкордонслужби Володимир Нікіфоренко й посол Європейського Союзу в Україні Катаріна Матернова, а також виконавці проєкту – представники Міжнародного центру розвитку міграційної політики (ICMPD).

Прикордонники отримали від ЄС новітні тепловізійні комплекси - Фото 1

Як зазначили у відомстві, в рамках співпраці минулого року прикордонникивже отримали радіостанції, мобільні рентгенівські сканери, а також засоби для реабілітації персоналу ДПСУ.

Прикордонники отримали від ЄС новітні тепловізійні комплекси - Фото 2

Нікіфоренко подякував послу та міжнародним партнерам за потужну й послідовну підтримку в протистоянні військовій агресії Росії, багаторічну успішну співпрацю та ефективну реалізацію спільних проєктів міжнародної технічної допомоги.

Прикордонники отримали від ЄС новітні тепловізійні комплекси - Фото 3

Своєю чергою Матернова висловила готовність до інтенсифікації подальшого співробітництва з прикордонним відомством України, а також до запровадження нових спільних проєктів та ініціатив.

Як повідомляв Укрінформ, українські прикордонники, які служать на південному напрямку,  отримали міжнародну технічну допомогу від місії EUBAM більш як на 5,5 мільйона гривень.

Фото: dpsu.gov.ua

Теги по теме
Евросоюз помощь
Источник материала
loader
loader