У Миргороді виявили тіло чоловіка зі слідами насильницької смерті
У Миргороді виявили тіло чоловіка зі слідами насильницької смерті

У Миргороді виявили тіло чоловіка зі слідами насильницької смерті

У Миргороді виявили тіло чоловіка зі слідами насильницької смерті - Фото 1

До Миргородського районного відділу поліції 16 вересня близько 21:30 надійшло повідомлення від медиків про виявлення в одному з районів міста невідомого чоловіка у тяжкому стані. Попри зусилля лікарів, врятувати життя постраждалому не вдалося – він помер на місці.

Поліцейські оперативно встановили особу загиблого – це місцевий чоловік 1978 року народження. Судово-медична експертиза виявила на його тілі сліди насильницької смерті.

Як повідомив начальник Миргородського райвідділу поліції Віталій Ярмолюк, під час проведення невідкладних оперативно-слідчих дій правоохоронці з’ясували, що до злочину причетний місцевий юнак.

«Слідчі вручили фігуранту підозру за частиною 2 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. За погодженням з процесуальним керівником Миргородської окружної прокуратури слідчі спрямували до суду клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу. Слідчі дії тривають», – зазначив керівник районного відділу поліції.
Довідково! Санкція статті передбачає позбавлення волі від семи до десяти років.

Відділ комунікації поліції Полтавщини
За інформацією Миргородського райвідділу поліції

Tweet
Источник материала
loader
loader