Відбулись зміни у Правлінні Насіннєвої асоціації України
Відбулись зміни у Правлінні Насіннєвої асоціації України

Відбулись зміни у Правлінні Насіннєвої асоціації України

Нещодавно на засіданні Правління Насіннєвої асоціації України (НАУ) було погоджено ротацію керівництва. За результатами голосування, поточний Голова Правління НАУ – Сергій Косолап, який представляє компанію «Сингента», продовжить свою роботу на цій посаді ще на один рік, до 30 червня 2025 року. Сергій Косолап має понад 20 років досвіду в аграрній та насіннєвій галузях і активно працює над зміцненням взаємодії ключових гравців ринку насіння в Україні.

Заступником Голови Правління було обрано Сергія Бута, заступника генерального директора ТОВ «ЛІДЕА Україна». Він має багатолітній досвід у сфері насінництва та сільськогосподарських технологій, а також активно бере участь в ініціативах, спрямованих на збільшення виробництва та підтримку продовольчої безпеки в регіонах, що постраждали внаслідок бойових дій.

Правління НАУ включає представників восьми компаній: ТОВ «СИНГЕНТА», ТОВ «ЛІДЕА Україна», ТОВ «БАСФ Т.О.В.», ТОВ «КВС-Україна», ТОВ «Лімагрейн Україна», ТОВ «МАС Сідс Україна», ТОВ «РАЖТ Семенс Україна» та НВФГ «КОМПАНІЯ МАЇС».

Під час засідання також було підбито підсумки діяльності асоціації за звітний період (липень 2023 – червень 2024). Виконавча директорка НАУ Сюзана Григоренко наголосила на важливості прозорої діяльності Правління для ефективної роботи всіх учасників асоціації. Вона зазначила: «Часто саме НАУ стає ініціатором важливих пропозицій, що сприяють позитивним змінам у насіннєвій галузі, як в контексті внутрішньої аграрної політики, так і європейського вектора розвитку. Це велика відповідальність, що потребує консолідації зусиль і рішень».

Источник материала
loader
loader