Чоловіки думали, що спіймали "морську змію": що це було насправді
Чоловіки думали, що спіймали "морську змію": що це було насправді

Чоловіки думали, що спіймали "морську змію": що це було насправді

Але, як пише TV 2 Bornholm, припущення виявилось хибним.

Що це було насправді

Заінтриговані чоловіки принесли свою знахідку до Центру природничої історії Natur Bornholm. Аналіз показав, що це статевий орган мертвого горбатого кита. Тепер дослідники розмірковують над тим, що ж могло статися з цим китом. До того часу, за словами Нільсена, орган помістять у морозильну камеру.

Довідка. Горбаті кити виростають до 19 метрів у довжину та важать до 35 тонн. За даними Всесвітнього фонду дикої природи, у світі їх близько 60 тисяч.

Зауважимо, що морські змії дійсно дещо схожі на те, що знайшли прибиральники. Вони також можуть мати такий землянистий колір та тіло завдовшки від 1 до 3 метрів.

Що відомо про морських змій

У переважній більшості всі морські змії отруйні. Їхня маленька голова вкрита великими щитками. Вони мають невеликі очі з круглими зіницями, а їхні ніздрі з клапанами висунуті на верхню сторону морди. Для цих морських змій характерне верхнє розташування носових щитків, відсутність міжносових щитків.

Морські змії зустрічаються у відкритих тропічних водах морів та дотримуються берегової зони. Вони мешкають в Індійському та Тихому океанах.
Теги по теме
Курьезные новости
Источник материала
loader
loader