Покращення стану повітря у Києві та області прогнозують через декілька годин
Покращення стану повітря у Києві та області прогнозують через декілька годин

Покращення стану повітря у Києві та області прогнозують через декілька годин

Фахівці прогнозують покращення стану повітря у Київській області через декілька годин.

Як передає Укрінформ, про це державне підприємство "Ліси України" повідомляє у Фейсбуці.

Як ідеться в повідомленні, "на територіях ДП "Ліси України" на Київщині ліквідовані всі пожежі: смог у столиці виник з інших причин".

"Якість повітря суттєво погіршилась, індекс забруднення зріс до 150 пунктів. Рекомендуємо обмежити перебування на вулиці, особливо людям з хронічними захворюваннями. Фахівці прогнозують покращення ситуації через декілька годин", - зауважили у ДП.

Наразі на територіях філій ДП "Ліси України" на Київщині погашені й локалізовані всі пожежі. Найбільші осередки цього тижня були в Іванківській та Вищедубечанській філіях. Загальна площа ліквідованих пожеж склала 202 га, сказано в повідомленні.

"Проте, - заявили у ДП "Ліси України", - не виключено займання на ділянках інших лісокористувачів поблизу столиці. Наші бригади лісової охорони продовжують чергування".

Як додали у держпідприємстві, зранку 20 вересня працівники Бориспільської філії ДП "Ліси України" виявили нове займання, спричинене роботою протиповітряної оборони по російських дронах. Пожежу локалізували на площі 0,10 га. Ситуація під контролем, загрози лісам немає, запевнили у ДП.

Як повідомляв Укрінформ, у Києві зранку у п'ятницю, 20 вересня, спостерігається тимчасове погіршення якості повітря.

Теги по теме
Киев
Источник материала
loader
loader