Росія атакувала Харків: момент ворожого авіаудару потрапив на відео
Росія атакувала Харків: момент ворожого авіаудару потрапив на відео

Росія атакувала Харків: момент ворожого авіаудару потрапив на відео

Про це повідомила поліція Харківщини. Усього ворог того вечора обстріляв три райони Харкова.

Який вигляд мав момент удару по Харкову авіабомбою

Правоохоронці розповіли, що 20 вересня близько 22:40 росіяни вдарили КАБами по центральній частині міста. Зафіксовані влучання у Шевченківському, Київському та Холодногірському районах.

Одне з влучань в дорогу у Шевченківському районі Харкова показали у поліції. Його зафіксував відеореєстратор автівки, що проїжджала повз.

Момент удару по Харкову КАБами / Відео поліції Харківщини

Поліцейські зазначили, що внаслідок обстрілів у Харкові пошкоджені будівля обласної лікарні, готелі, кіоски, приватні будинки, навчальний заклад. Наразі на місцях працюють слідчо-оперативні групи, вибухотехніки, криміналісти, рятувальники та медики, які надають допомога громадянам та збирають речові докази чергового злочину військових Росії.

У Харківській обласній прокуратурі, своєю чергою, показали відео з наслідками ворожої атаки по Харкову. На кадрах можна побачити згорілі автівки вирви та вибиті шибки.

Наслідки ворожої атаки по Харкову / Відео Харківської обласної прокуратури

Керівник Харківської обласної прокуратури Олександр Фільчаков розповів журналістам, що три керовані авіабомби були запущені з літака Су-34 у російській Бєлгородській області. За попередніми даними, це були ФАБ-250 з УМПК.

Правоохоронець додав, що одна з цих бомб упала на проїжджу частину за кілька десятків метрів від пологового відділення лікарні у Шевченківському районі Харкова, де на той момент були пацієнти.

До слова, кількість постраждалих у Харкові внаслідок російського обстрілу уже сягнула щонайменше 15 осіб, станом на 01:01 21 вересня. Серед травмованих також є діти.

Теги по теме
полиция
Источник материала
loader
loader