Акторка Рита Бурковська приєдналася до Збройних сил України
Акторка Рита Бурковська приєдналася до Збройних сил України

Акторка Рита Бурковська приєдналася до Збройних сил України

Акторка Рита Бурковська, склавши присягу, приєдналася до ЗСУ. Вона заявила про готовність взяти на себе більшу відповідальність за захист України.

Акторка Рита Бурковська оголосила, що склала присягу та офіційно приєдналася до лав Збройних сил України. У своєму зверненні Бурковська зазначила, що за останні 2,5 роки працювала в медіа, де здобула неоціненний досвід, але тепер вирішила взяти на себе більшу відповідальність.

Про це артистка написала на своїй сторінці у Facebook.

«Присягу склала. Отже, я приєдналася до ЗСУ. Напевно, ви знаєте, що я акторка. Останні 2,5 роки я працювала з медіа. Ми зробили багато корисних речей і важливих історій. Я багато чого навчилась у найкращих журналістів. Ці скіли вже не пропадуть. Але час брати більшу відповідальність на себе і я це роблю з радістю», — поділилася Бурковська.

Натхнення для цього рішення вона знайшла після перегляду інтерв'ю з начальницею медичної служби Вікторією Ковач, яку назвала прикладом людини, з якою було б честю служити Україні.

Бурковська також підкреслила, що, попри любов до кіно та свого професійного шляху, зараз її пріоритетом є служба країні в цей історичний час. Вона вірить, що ще повернеться до акторської кар'єри, але наразі рада приєднатися до команди професіоналів, які віддано працюють задля життя та здоров'я тих, хто бореться за свободу України.

«Не знаю, що принесе мені моє рішення, але точно знаю, що в цей історичний час - це єдино правильне рішення, і я рада, що нарешті його прийняла і маю честь служити серед кращих. Мені теж дуже хочеться зніматись в кіно, тусуватись, займатись своїми справами, але зараз це не дуже на часі. Я впевнена, що ще буде кіно у моєму житті і люди, які мені близькі по цінностях, і історії, яких мене торкнуть і інших теж», — додала артистка.

Акторка Рита Бурковська приєдналася до Збройних сил України - Фото 1

Фото: Rita Burkovska/Facebook.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Долучитись
Источник материала
loader
loader