ГУР звільнило від росіян Вовчанський агрегатний завод
ГУР звільнило від росіян Вовчанський агрегатний завод

ГУР звільнило від росіян Вовчанський агрегатний завод

Підрозділи Головного управління розвідки Міністерства оборони звільнили від російських військових Вовчанський агрегатний завод.

Про це ГУР повідомило в Telegram-каналі.

"Підрозділи Головного управління розвідки Міністерства оборони в результаті надзвичайно складної та успішної операції повністю звільнили територію Вовчанського агрегатного заводу та знищили загарбників в усіх будівлях підприємства", - йдеться в дописі.

В розвідці додали, що 24 вересня о 14:40 командир спецпідрозділу ГУР Тимур доповів начальнику ГУР Кирилу Буданову про успішне завершення операції.

Операцію здійснили спеціальні групи ГУР: "Стугна", "Парагон", "Юнгер", БДК, "Терор".

Бійці ГУР здійснювали системну зачистку будівель заводу, постійно вступаючи в контактні бої з ворогом в умовах щільної забудови. В окремих випадках українські спецпризначенці вступали у рукопашний бій.

Росіяни перетворили агрегатний завод у свою пропагандистську “фортецю”, задіюючи в її обороні найбільш мотивовані та професійні підрозділи, серед яких були навіть бійці 45-ї бригади СпП повітряно-десантних військ.

Також проти українських розвідників безперервно застосовувалися значна кількість артилерії, ударних дронів-камікадзе, КАБів та важкі вогнеметні системи “Солнцепьок”.

Попри шалений опір ворога, бійцям ГУР вдалося знищити ворога, взяти полонених і поповнити обмінний фонд.

"Територію агрегатного заводу передано під контроль ЗСУ після зачистки усіх 30 будівель об’єкту", - додали в ГУР.

Днями стало відомо, що ГУР атакувало два банки росії.

 

Источник материала
loader