Речник МЗС України спростував інформацію про те, що співачка Аліна Гросу нібито отримала дипломатичну посаду в США
Речник МЗС України спростував інформацію про те, що співачка Аліна Гросу нібито отримала дипломатичну посаду в США

Речник МЗС України спростував інформацію про те, що співачка Аліна Гросу нібито отримала дипломатичну посаду в США

Напередодні медіа поширили новину про те, що Гросу буцімто стала «офіційним представником української культури в Нью-Йорку», з посиланням на відео співачки в інстаграмі про візит на звану вечерю до мера міста Еріка Адамса.

У Міністерстві закордонних справ спростували інформацію, яку напередодні поширила низка українських медіа, про отримання співачкою Аліною Гросу дипломатичної посади у США. Про це повідомив речник МЗС України Георгій Тихий.

«Нам не відомо, звідки з'явилася інформація про те, що співачка Аліна Гросу "отримала дипломатичну посаду в Нью-Йорку". З огляду на резонанс цієї інформації у ЗМІ, мусимо офіційно роз’яснити, що Аліна Гросу не перебуває на жодних штатних чи позаштатних посадах у системі органів дипломатичної служби України щодо виконання дипломатичних чи консульських функцій», — зазначив Тихий.

23 вересня медіа поширили новину про те, що Гросу стала «офіційним представником української культури в Нью-Йорку на постійній основі», з посиланням на відео співачки в інстаграмі про візит на звану вечерю до мера Нью-Йорка Еріка Адамса. 

Артистка написала: «Для мене велика честь бути частиною цієї події. І я з великим задоволенням представляла нашу країну на цьому вечорі, а також продовжу це робити і далі». Наприкінці відео про вечір вона також додала підпис про те, що вона стала «офіційним представником української культури в Нью-Йорку».

Фото: Аліна Гросу / інстаграм

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Долучитись
Теги по теме
США МИД Украины Нью-Йорк
Источник материала
loader
loader