Наші молочні господарства отримали допомогу від Швейцарії
Наші молочні господарства отримали допомогу від Швейцарії

Наші молочні господарства отримали допомогу від Швейцарії

Джерело

202 молочних господарства України отримали гуманітарну допомогу від Швейцарії.

Йдеться зокрема про засоби гігієни та дезінфекції для забезпечення належних санітарних умов на виробництві. Це не FPV, але для господарств дуже важливо.

Ця допомога є важливою складовою програми підтримки. Вона спрямована на підвищення продовольчої безпеки через забезпечення доступу до якісних і безпечних молочних продуктів.

Друга фаза проєкту, що тривала з листопада минулого року до вересня поточного, охопила найбільш постраждалі від війни області. В Дніпропетровській це 32 господарства, в Донецькій — 12, у Запорізькій шість, у Київській 19, у Миколаївській 27, в Одеській 29, у Сумській також шість, у Харківській 60, у Херсонській дві, а в Чернігівській — дев'ять. Про Курську область поки що даних немає. Тепер трохи статистики: сумарно в цих господарствах утримується понад 126 тис. голів великої рогатої худоби, у тому числі понад 54 тис. корів.

Серед умов участі в проєкті була державна реєстрація виробничих потужностей відповідно до харчового законодавства України. Виняток зробили для господарств Харківської області, яким дозволили подавати заявки повторно, навіть якщо вони вже отримували допомогу в першій фазі проєкту.

Название источника
Kurkul
Ссылка на материал
https://kurkul.com/news/36868-ponad-200-molochnih-gospodarstv-otrimali-gumanitarnu-dopomogu-vid-shveytsariyi
Теги по теме
Экономика Швейцария
Источник материала
loader
loader