У Тбілісі з’явилися банери Грузинської мрії, які спекулюють на темі війни
У Тбілісі з’явилися банери Грузинської мрії, які спекулюють на темі війни

У Тбілісі з’явилися банери Грузинської мрії, які спекулюють на темі війни

Партія Грузинська мрія стверджує, що у разі приходу до влади опозиції – на Грузію чекає війна. Цей наратив також поділяє і влада РФ.

У Тбілісі (Грузія) з’явилися нові передвиборчі банери правлячої партії Грузинська мрія, які президент країни Саломе Зурабішвілі, назвала  “ганебними та образливими для культури, традицій, історії та віри”. Про це повідомляє

На банерах з лівого боку зображені міста, будівлі та церкви, знищені внаслідок російського вторгнення в Україну, зокрема Маріуполь – з написом “Ні війні!” На плакатах перекреслено передвиборні номери чотирьох великих опозиційних партій та об’єднань – Коаліції за зміни, Єдності – Національного руху, Сильної Грузії та Гахарія за Грузію.

З правого боку – об’єкти, збудовані та відновлені мільярдером Бідзіною Іванішвілі, а також вид на нічний Батумі з написом “Вибери мир”.

У партії Грузинська мрія підтвердили, що банери є частиною їхньої передвиборчої кампанії, мета якої нагадати населенню, “куди веде країну опозиція”. Партія стверджує, що у разі приходу до влади опозиції – на Грузію чекає війна. Цей наратив також поділяє і влада РФ.

 

 

Нагадаємо, керівна партія Грузинська мрія має намір офіційно оголосити православ’я державною релігією країни. У грузинській Церкві не поділяють такої ідеї.

Як повідомлялося, парламентські вибори у Грузії відбудуться 26 жовтня.



Источник материала
loader
loader