В Івано-Франківську пройшов дитячий фестиваль «Відкриті уроки футболу»
В Івано-Франківську пройшов дитячий фестиваль «Відкриті уроки футболу»

В Івано-Франківську пройшов дитячий фестиваль «Відкриті уроки футболу»

Соціальний проєкт УАФ «Відкриті уроки футболу» завітав до Івано-Франківська.

Як повідомляє УАФ, Захід для спілкування та встановлення дружніх зв'язків між дітьми відбувся 24 вересня на стадіоні «Хет-Трик Арена» за підтримки Івано-Франківської обласної асоціації футболу, передає Укрінформ.

Учасниками проєкту стали 72 дитини, серед яких - діти з особливими освітніми потребами, діти внутрішньо переміщених осіб, діти, позбавлені батьківського піклування, та діти військовослужбовців. У заході взяла участь консультантка Центру професійного розвитку педагогічних працівників Департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради Іванна Поліник.

Фестиваль розпочався з динамічної розминки. Далі команди розійшлися по секторах, на які було поділене футбольне поле. Усі мали змогу почергово займатися під керівництвом інструкторів-волонтерів на кожному із секторів. Учасники футбольного свята отримали незабутні враження, чудові емоції та досвід. А ще — радість від гри.

На завершення кожна дитина отримала від організаторів диплом учасника та ексклюзивну футболку від Української асоціації футболу.

Додамо, що проєкт УАФ та обласних асоціацій «Відкриті уроки футболу» реалізується за підтримки УЄФА.

Фото: ifff.if.ua.

Теги по теме
футбол Спорт Дети УЕФА Ивано-Франковск
Источник материала
loader
loader