В армії США скасували «вимоги щодо diversity» на посади старших сержантів
В армії США скасували «вимоги щодо diversity» на посади старших сержантів

В армії США скасували «вимоги щодо diversity» на посади старших сержантів

Джерело

Військове керівництво США врешті-решт скасувало положення, яке вимагало врахування різноманітності при виборі осіб на посади старших сержантів. Це зазначено у відповідному меморандумі.

Сержант-майор Майкл Веймер нещодавно випустив вказівки щодо відбору сержантів, які були майже повністю скопійовані від його попередника, але за винятком цього пункту.

Цей крок було зроблено після того, як республіканці та політичні оглядачі часто звинувачували військові ініціативи Джо Байдена в тому, що вони віддають перевагу прогресивним ідеалам, залишаючи на другому плані пріоритети воєнних стандартів.

Більшість вказівок Веймера не змінилися і є досить звичними. Наприклад, вимога щодо того, щоб старші сержанти в повітряно-десантних підрозділах були інструкторами стрибків з парашутом. До речі, сам Веймер не надав жодних коментарів про зміни у правилах.

Новина виглядає цікаво на фоні того, як американська армія поступово зменшує акцент на «різноманітність» у своїх рядах. Раніше цього року армія видалила з YouTube свою рекламну кампанію під назвою The Calling. Один із роликів показав військову, яку виховала пара лесбійок у Каліфорнії. Ця реклама викликала критику з боку ключових законодавців Республіканської партії.

Також припиняється ініціатива People First, яка була основним пріоритетом на протязі останніх чотирьох років. Цей підхід формально зводився до того, що турбота про потреби окремих бійців та їх сімей матиме позитивний вплив, створюючи більш боєздатну армію.

Та насправді ініціатива People First призвела до більш м'яких стандартів зовнішнього вигляду для жінок, розширення послуг із психічного здоров'я та посилення політики відпусток для догляду за дитиною у порівнянні з іншими службами. Тобто боєздатності та стандартів воно взагалі ніяк не стосувалось. Тож і впливу на нинішню ситуацію не мало.

Від редакції. Мабуть, в США цю новину мають досить жваво критикувати представники лівих політичних течій. Просто не факт, що вони взагалі планували йти до війська, а тому про дані зміни можуть банально не знати. З ким не буває.

Название источника
Military.com
Ссылка на материал
https://www.military.com/daily-news/2024/09/23/armys-top-enlisted-leader-removed-diversity-consideration-top-enlisted-roles.html
Теги по теме
США
Источник материала
loader
loader