В Івано-Франківську чадним газом отруїлась ціла сімʼя
В Івано-Франківську чадним газом отруїлась ціла сімʼя

В Івано-Франківську чадним газом отруїлась ціла сімʼя


Вдихання чадного газу навіть у невеликих концентраціях, але протягом тривалого часу, може мати серйозні наслідки для здоров’я.

В Івано-Франківську чадним газом отруїлось четверо людей. Про це у неділю, 29 вересня,  у ДСНС Івано-Франківської області.

Вказується, що повідомлення про НП надійшло до рятувальників о 17.15.

“До рятувальників надійшло повідомлення від медиків про те, що у місті Івано-Франківськ ймовірно чадним газом отруїлось четверо людей”, – йдеться у повідомленні.

Серед постраждалих двоє хлопчиків 2015 та 2018 років народження, дівчинка 2008 року народження, та мати 1988 року народження.

Наразі жінка із дітьми госпіталізовані.

Чадний газ утворюється в результаті горіння в умовах нестачі кисню. Якщо в приміщенні немає нормального доступу свіжого повітря, погано працює вентиляція чи несправне обладнання – в ньому може накопичуватись чадний газ.

Поширеними симптомами впливу чадного газу є головний біль, нудота, прискорене дихання, слабкість, відчуття втоми, запаморочення та сплутаність свідомості. Гіпоксія (сильний дефіцит кисню) внаслідок гострого отруєння чадним газом може навіть призвести до незворотних пошкоджень мозку або серця.

Раніше у Львові двох співробітниць кафе госпіталізували внаслідок отруєння чадним газом від генератора.

На Харківщині внаслідок отруєння чадним газом загинуло двоє людей.

А на Чернігівщині внаслідок отруєння чадним газом загинула сім’я – батьки і дитина.



Теги по теме
газ Ивано-Франковск отравление
Источник материала
loader