Ексвоєнкома судитимуть за корупцію і залучення армійців до ремонту будинку
Ексвоєнкома судитимуть за корупцію і залучення армійців до ремонту будинку

Ексвоєнкома судитимуть за корупцію і залучення армійців до ремонту будинку


Посадовець зокрема незаконно видавав накази про відрядження військових і підписував документи про безпідставні нарахування та виплати.

Запорізького ексвоєнкома, окрім корупції, також судитимуть за залучення військовослужбовців до ремонту свого будинку. Про це пресслужба ДБР у понеділок, 30 вересня.

Наразі завершили розслідування у ще одній справі ексначальника Запорізького обласного ТЦК та СП.

Працівники ДБР викрили колишнього запорізького воєнкома влітку 2023 року. Він обвинувачується у безпідставному нарахуванні підвищених виплат своїм наближеним підлеглим на суму понад 1 млн грн.

Під час розслідування цієї справи розкрилися нові факти зловживань ексвоєнкома.

У тому ж 2023 році посадовець вирішив використати військовослужбовців для ремонту свого нового будинку. Замість служби вони працювали на будівництві зі збереженням повного грошового забезпечення. Посадовець незаконно видавав накази про відрядження військових і підписував документи про безпідставні нарахування та виплати.

Експосадовцю повідомили про нову підозру. Нині він обвинувачується у зловживанні службовим становищем та пособництві в ухиленні від військової служби.

Раніше повідомляли, що колишньому запорізькому воєнкому, якого вже судять за корупційні схеми, повідомили про нову підозру. Його звинувачують у залученні військових до будівельних робіт у його будинку.

Нагадаємо, на Дніпропетровщині судитимуть колишнього обласного воєнкома, який за час воєнного стану придбав майна на 350 тисяч доларів.



Теги по теме
расследование
Источник материала
loader
loader