У Білогородській громаді відбувся благодійний ярмарок для підтримки ЗСУ
У Білогородській громаді відбувся благодійний ярмарок для підтримки ЗСУ

У Білогородській громаді відбувся благодійний ярмарок для підтримки ЗСУ

Цього разу мета ярмарку – зібрати 160 тис. грн на БпЛА “Кажан” для бійців 151-ї ОМБр, яка боронить Україну на Покровському напрямі. Кошти передадуть волонтерці Юлії Коміссаровій.

Джерело: допис Білгородського сільського голови Антона Овсієнка.

За словами сільського голови, благодійний захід ініціювали мешканки ЖК “City Lake” Ольга Свердлова та Катерина Терзінова. Організаторки підготували крутезну програму — різноманітні локації, цікаві дорослим і дітям, фудкорт зі смачними стравами та авторськими напоями, сам ярмарок, до якого долучилися місцеві підприємці та підприємниці. Багато бізнесів надали сертифікати для розіграшу.

“Дуже приємно, що є такий чудовий ярмарок. Я вас вітаю з уже шостим заходом. Білогородська сільська рада підтримує кожен ярмарок, і сьогодні ми бачимо, як багато людей відгукаються, приходять, беруть участь”, — зазначив Овсієнко.

Також надзвичайну атмосферу заходу створили творчі колективи та спортивні секції громади. Особливим моментом стало відзначення ветеранів, а також нагородження переможців благодійного турніру з волейболу, який відбувався 28 вересня. Внесок від восьми команд-учасниць — 19 тис. грн, а перемогу здобула команда “Музичі”.

Напередодні ініціатори турніру Юрій Голубінка, Антон Садовий та помічники отримали подяки від Антона Овсієнка за сприяння в проведенні волейбольного турніру. Організатором змагань виступив відділ молоді та спорту Білогородської сільської ради.


Источник материала
loader