У «Дії» вже згенерували майже 280 тисяч посвідчень ветерана
У «Дії» вже згенерували майже 280 тисяч посвідчень ветерана

У «Дії» вже згенерували майже 280 тисяч посвідчень ветерана

У застосунку «Дія» вже згенерували близько 280 тисяч посвідчень ветерана від початку запуску цієї послуги в червні.

Про це в ефірі телемарафону «Єдині новини» сказав заступник міністра у справах ветеранів Павло Бортніков, передає кореспондент Укрінформу.

«У червні цього року в нас з’явилося електронне посвідчення ветерана, ветеранки в «Дії». І це дуже зручний сервіс. На сьогодні ми вже маємо сформованих близько 280 тисяч цих посвідчень. Зрозуміло, що в процесі використання ми маємо певні фідбеки, ми маємо зворотний зв'язок, в тому числі й щодо уточнення даних. Тому що коли наші ветерани бачать своє посвідчення (у "Дії" - ред.), вони можуть побачити якісь неточності. І це все нормально. Невеликий відсоток таких звернень у нас є», - розповів Бортніков.

Він додав, що станом на кінець серпня таких звернень про уточнення даних було близько 30 тисяч.

«Опрацювали близько 15 тисяч звернень автоматично. Дуже багато знищили дублів», — додав заступник міністра.

Також він повідомив, що на сайті Міністерства ветеранів доступне посилання на форму для уточнення персональних даних у посвідченні ветерана у «Дії».

Як повідомляв Укрінформ, 5 червня Міністерство цифрової трансформації запустило в «Дії» послугу з оформлення електронного посвідчення ветерана. Додати документ у застосунок може учасник бойових дій, людина з інвалідністю внаслідок війни, учасник війни, постраждалий учасник Революції гідності, член сім’ї загиблого ветерана війни, член сім’ї загиблого захисника і захисниці України.

Фото ілюстративне / Михайло Федоров, Телеграм

Теги по теме
Технологии
Источник материала
loader
loader