ЗМІ: окупанти посилили захист біля Керченського мосту - готуються до атаки
ЗМІ: окупанти посилили захист біля Керченського мосту - готуються до атаки

ЗМІ: окупанти посилили захист біля Керченського мосту - готуються до атаки

Нові супутникові знімки свідчать про те, що росіяни готуються до безпрецедентної атаки на Кримський міст.

Про це повідомляє Телеграм-канал «Крымский ветер», передає Укрінформ.

«Нові супутникові знімки свідчать про нарощування оборонних споруд навколо мосту, що з'єднує Росію з окупованим Кримським півостровом», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що Росія почала розміщувати баржі на південній стороні мосту ще на початку травня, щоб захистити конструкцію та судноплавний канал від майбутніх українських атак. Раніше встановлені бар'єри було пошкоджено штормами.

До червня захисні заходи були посилені додатковими баржами та плавучими боновими загородженнями, які розташовані паралельно до мосту. Але нові зображення, зроблені в суботу, 29 вересня, демонструють значне збільшення кількості барж, які захищають міст.

Повідомляється, що супутникові знімки, зроблені в суботу, також показали дві системи протиповітряної оборони «Панцир» поблизу мосту. Maxar - американська аерокосмічна компанія, яка спеціалізується на виробництві супутників зв'язку, повідомила, що башти для цих систем будувалися з 18 по 23 серпня. Це свідчить про те, що Росія стурбована не лише загрозою з моря, а й намагається захистити міст від атак з повітря.

Раніше Укрінформ повідомляв, що росіяни будують невідому споруду для захисту Керченського мосту.

Теги по теме
Крым Оккупация Крыма
Источник материала
loader
loader